Bli med på internasjonal leir!

Camp Fjalir er ein internasjonal ungdomsleir, og ønsker også norske ungdommar med nedsatt fysisk funksjonsevne.

Den internasjonale leiren er eit samarbeid mellom Lions, Røde Kors Haugland Rehabiliteringssenter og UWC Connect. Den arrangerast på Haugland i Fjaler Kommune, Sogn og Fjordane. Haugland ligg vakkert til ved sjøen, omkransa av flotte fjell og idyllisk natur.

Aktivitetar

Det blir ei rekke ulike aktiviteter under opphaldet på leiren. Vi besøker den årlege Førde Internasjonale folkemusikkfestival, det blir gode samtaler rundt campens tema, samt aktivitetar i det maritime miljøet vi oppheldt oss i, relatert til norsk kultur og tradisjon. Vi reiser på utflukt til nærområde med historisk tilknytning, og alle aktivitetane er sjølvsagt tilrettelagt deltakaranes fysiske evner.

Camp- språket er engelsk. Leiren er gratis for deltakarane og deira assistentar. Deltakarane blir henta med buss 1. Juli på Flesland flyplass. Kjøretida er ca 3.5-4 timar.

Frivillige

Campen ønsker og frivillige medhjelparar velkomne, ung som godt vaksen. Du vil få ein sumaroppleving du seint vil gløyma, uansett om du blir med i tre dagar eller ei veka. Opphald og reise vert dekka.

Les meir om campen her.

Søknadsfrist

15. April

Ungdommar

18-25 år

Begge kjønn

Kontakt

Svein Eirik Tande
Camp Director
E-mail: sveineirikta@gmail.com
Phone: +47 907 09 607